Beleidsplan en jaarverslag

De verwoestende aardbeving heeft voor Nepal grote, en blijvende gevolgen gehad. Stichting Newa heeft hierdoor een aantal plannen even in de ijskast moeten zetten. Veel kleine boeren zijn hun boerderij kwijt en dan valt er niet veel te boeren. Dus gaan we eerst focussen op wederopbouw.
U kunt de nieuwe plannen voor hulp en wederopbouw lezen in ons Beleidsplan-Stichting-Newa-2016-2017, door de link te downloaden. Een financiële verantwoording van de gedoneerde gelden kunt u vinden in ons financieel jaarverslag, via de link Jaarrekening-2015-Stichting-Newa.

Het oorspronkelijke beleidsplan 2015 kunt u hier nog steeds downloaden.
Het jaarverslag 2014 van Stichting Newa kunt u hier downloaden.

Het huidige bestuur bestaat uit de volgende personen:

• Ineke Kroes (Voorzitter)
  • Binod Tandukar (Secretaris/penningmeester)
  • Ruchama Bloemendaal (bestuurslid)
  • Minita Adhikari (bestuurslid)

Steun Stichting Newa nu!

Stichting Newa ondersteunt succesvolle projecten in Nepal, door middel van subsidies, crowdfunding en donaties. De overheadkosten houden we bewust heel laag, uw geld wordt voor 99% besteed aan de projecten in Nepal.