Gezondheid voorop!

Bhyala geneest van epilepsie

Bhyala, ook uit de bergen van West Nepal, heeft epilepsie. Haar ouders konden haar school niet betalen, ze heeft geen enkele vorm van onderwijs genoten. Ze is nu 20 jaar en heeft geen uitzicht op een huwelijk. Zonder huwelijk hebben meisjes in de dorpen van West Nepal geen toekomst. Ze worden dan meestal slaaf of erger. Stichting Newa helpt haar door haar behandeling in Kathmandu te financieren. Als ze op tijd behandeld wordt aan haar epilepsie, kan ze genezen, trouwen en een toekomst opbouwen.
Komende herfst zal de behandeling van Bhyala plaatsvinden. We houden u op de hoogte van haar genezingsproces.

Gun Bhyala een gelukkig leven en steun haar operatie!

Steun Stichting Newa nu!

Stichting Newa ondersteunt succesvolle projecten in Nepal, door middel van subsidies, crowdfunding en donaties. De overheadkosten houden we bewust heel laag, uw geld wordt voor 99% besteed aan de projecten in Nepal.