Menu

Steun Stichting Newa en help Nepal met het herstel.

Stichting Newa ondersteunt succesvolle projecten in Nepal, door middel van subsidies, crowdfunding en donaties. De projecten zijn gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid. U helpt daarmee het armste deel van de bevolking, die mensen die het hardst uw steun nodig hebben. Wij lopen de vierdaagse voor de Bengaalse tijger!

Steun Newa Nu!

Laat Jayadevi studeren

Jayadevi is een vrouw uit West Nepal, het hooggelegen armste deel van Nepal. Haar haar moeder is overleden. Met een landbouwstudie kan ze niet alleen haar familie onderhouden, maar ook een voorbeeld zijn voor de vrouwen uit haar dorp en de hele regio.

Lees verder

Verbeterde aardappels

In deze velden worden aardappels geteeld. De aardappel is in West Nepal een van de meest gegeten landbouwproducten, maar de kwaliteit laat te wensen over. Door verbeterde landbouwmethoden, en door beter pootgoed kan de voedselzekerheid sterk verbeteren in het hooggebergte.

Lees verder

Onderdak voor zwervende weduwen

Deze vrouw is bedelend gevonden bij een tempel. Het gaat nu heel goed met haar dankzij de Nepalese Dil Shova Shrestha, die arme oudere weduwen opvangt in haar eigen huis, wat ze er helemaal voor aangepast heeft. Stichting Newa ondersteunt dit project financieel.

Lees verder